Over Petraas

Je huid is bij mij in vertrouwde handen. Naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben ik gecertificeerd SKIN- en COSMEDICAL Therapist, IK MedIKal Therapist, in het bezit van het diploma Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten en gespecialiseerd in huidverjonging en huidproblemen als bijvoorbeeld Rosacea.

In 2012 opende ik de deuren van mijn salon in Nieuwe Pekela. De tijd heeft niet stilgestaan en zo word je nu ontvangen in de weldadige omgeving van producten van onder andere CENZAA, IK SKIN PERFECTION en DP Dermaceuticals.

Je huid is bij mij in vertrouwde handen. Naast gediplomeerd schoonheidsspecialiste ben ik gecertificeerd SKIN- en COSMEDICAL Therapist, IK MedIKal Therapist, in het bezit van het diploma Dermatologie voor Schoonheidsspecialisten en gespecialiseerd in huidverjonging en huidproblemen als Acne, Rosacea, Couperose en huidzorg bij intensieve medicatie.

Ik breng je huid in topconditie met hoogwaardige kwaliteitsproducten, zorg voor een heerlijk relaxmoment of maak je nóg mooier dan je al bent.
Waarschuwing: na een bezoek aan Petraas ben je verkocht. Eenmaal genoten van een van de behandelingen kom je gegarandeerd terug.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak, samen kijken we wat ik voor je kan betekenen.

Je kunt snel en gemakkelijk een afspraak inplannen via het online afspraak systeem. Boek een afspraak via deze website. Handig, snel en zonder wachttijden aan de telefoon!

Onze behandelingen