Microneedling

Een behandeling met de Dermapen is uitermate geschikt voor een huid die wat extra aandacht nodig heeft. Dermapen Treatments™ zorgen voor een natuurlijke boost van collageen en elastine om de huid voller te maken, waardoor je er jonger en frisser uitziet.

Het vernieuwingsproces van onze huid vertraagt ​​naarmate we ouder worden, en Dermapen-behandelingen zijn de veilige, natuurlijke manier om je huid zichtbaar te verjongen. Dermapen-behandelingen voor rimpels maken lijntjes merkbaar gladder, maar je hoeft niet te wachten tot ze verschijnen om je huid te verbeteren. Preventie is altijd de beste aanpak om ervoor te zorgen dat je langer een levendige, jeugdige gloed hebt. Idealiter beginnen Dermapen-behandelingen voordat fijne lijntjes zich voordoen.

Het professionele Dermapen 4™-apparaat keert op twee manieren effectief de zichtbare tekenen van veroudering om. Ten eerste creëert de cartridge met 16 naalden tot 1.920 fractionele microkanalen per seconde, waardoor de natuurlijke wondgenezings reactie van het lichaam wordt geactiveerd om meer collageen en elastine te activeren. Dit zorgt ervoor dat de huid dikker en steviger wordt, zodat deze er jonger uit ziet. De diepte en snelheid waarmee de naaldjes de huid bereiken, wordt afgestemd op het huidtype. Dit maakt dat de Dermapen 4™ voor alle huidtypes te gebruiken is. Na een Microneedling behandeling met de Dermapen is de huid merkbaar strakker, gladder en steviger.

Na de behandeling

Afhankelijk van de gekozen diepte van de naaldjes en het behandelde huidoppervlak zal de huid er enigszins rood uit zien. Dit kan enkele uren/dagen voortduren.

Indien er sprake is van een ‘intensieve Dermapen behandeling’, kunnen er plaatselijk bloedpuntjes zichtbaar zijn en kan de huid een lichte zwelling vertonen. Tevens kan de huid in de week na de behandeling licht schilferen.

Het duurt een aantal maanden voor het resultaat van de behandeling optimaal zichtbaar is, direct na de behandeling voelt de huid zachter en ziet de huid er egaler uit.

Maximaal resultaat

Daar waar je vroeger je huid alleen kon verbeteren met pijnlijke cosmetische ingrepen, is er vandaag de dag een doorbraak op het gebied van huidverbetering. Microneedling is een zeer effectieve behandeling voor het (weer) krijgen én behouden van een mooie, stralende en gezonde huid.

Indicatie

  • Liften en verstrakken van de huid
  • Reduceert rimpels en lijntjes
  • Vermindert ouderdomsvlekken
  • Minimaliseert poriën grootte
  • Vermindert acne en acne littekens
  • Littekens worden verzacht
  • Minimaliseert couperose en rosacea

Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. De duur van de kuur is afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie.

Intake

Voordat je een behandeling met de Dermapen ondergaat is een intake gesprek noodzakelijk. Boek hiervoor een “Skin Research Appointment”.

Afspraak maken