SkinDNA Genetic

We worden omringd door gezondheidsadviezen als nooit tevoren. Maar weet jij wat nu echt goed voor je is?

Zelfs als je alle adviezen letterlijk hebt gevolgd, kan niemand je nauwkeurig voorspellen hoe jouw huid zal verouderen door alleen maar naar je te kijken. Als de gezondheid en toekomst van je huid, als je motivatie nodig hebt om de gezondheid en kwaliteit van jouw huid op lange termijn te behouden, of als je het gewoon makkelijker en realistischer vindt om je te concentreren op gebieden waar jouw huid genetisch zwakker is, dan is de SkinDNA-test het antwoord!

Door inzicht te krijgen in jouw DNA, kun je de genetische risico’s van jouw huid bepalen en de juiste preventieve maatregelen nemen om de toekomst van jouw huid te verbeteren. Door de aanleg van jouw huid te begrijpen (vanuit DNA-perspectief), zijn we in staat om een persoonlijk huidverzorgingsprogramma te maken, speciaal voor jou.

Deze gerichte benadering (i.p.v. een one-size-fits-all huidverzorging) helpt je uiteindelijk je huidverzorgingsprogramma te richten op de belangrijkste gebieden die belangrijk zijn voor de fysiologie van jouw individuele huid.
De SkinDNA test is een geweldige manier om precies te leren hoe je je zorgen over huidveroudering kunt behandelen en zelfs om te problemen op te sporen waarvan je je misschien niet meteen bewust was.

SkinDNA test op:

Collageen afbraak. Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Wanneer je jong bent maakt je lichaam meer collageen aan dan het verliest. Na de leeftijd van ongeveer 40 jaar kan het collageenverlies versnellen. Wat leidt tot een achteruitgang van de huid-gezondheid en het uiterlijk van je huid. De SkinDNA test kan helpen bij het indentificeren of de productie van collageen in balans is of dat de afbraak van collageen sneller zal verlopen, wat kan resulteren in vroegtijdige verzakking van de huid.
Rimpelvorming/Glycatie. Glucose is de suiker die je lichaam gebruikt als belangrijkste brandstofbron. Als het niet goed wordt gemetaboliseerd, kan glucose zich binden aan de collageen- en elastinevezels van je huid, waardoor abnormale chemische bruggen worden gevormd die weefselbeschadiging veroorzaken. Dit proces, glycatie genaamd, zorgt ervoor dat je huid stijf wordt en elastisch wordt. Glycatie vermindert ook het vermogen van je huid om te regenereren, wat leidt tot huidmoeheid, barsten, dunner worden, roodheid en onvermogen om zichzelf te herstellen.

Zonschade/Pigmentatie. UV-stralen van de zon zijn één van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige huidveroudering. Iedere keer dat je huid wordt blootgesteld aan UV-licht, treedt huidschade op. Het effect van herhaalde zonschade veroorzaakt DNA-schade, aanhoudende ontstekingen en oxidatieve stress, die de gezondheid en het uiterlijk van uw huid negatief beïnvloeden.
Vrije Radicale Schade. Vrije radicalen zijn een grote boosdoener in het verouderingsproces van de huid.Het zijn zeer reactieve, kortlevende moleculen die vrijwel elk molecuul in ons lichaam kunnen beschadigen, inclusief de belangrijke structuren in het grootste orgaan van het lichaam, de huid.

Huidgevoeligheid. Overmatige ontsteking is een van de meest voorkomende thema’s bij vroegtijdige huidveroudering. Hoewel het op korte termijn een nuttige reactie is, kan het een zeer schadelijke rol spelen als de ontsteking aanhoudt. De symptomen zijn vaak subtiel en omvatten gevoeligheid van de huid, roodheid en irritatie. Je genetische aanleg speelt een grote rol bij het bepalen van het aanbod of de over aanbieding van ontstekingsproductie. Hoofdvariaties getest in deze categorie kunnen tal van over-reactieve ontstekingsmechanismen identificeren die huidirritaties veroorzaken.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil je weten over hoe de SkinDNA Genetic werkt? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak maken