Acne

Acne Vulgaris oftewel Acne is de medisch term voor (jeugd) puistjes. Acne wordt veroorzaakt door een ontsteking van de talgklierfollikel en gaat vaak gepaard met mee-eters. De uitgang van de talgklier kan door de huid worden belemmerd zodat het teveel aan talg ophoopt in de follikel. Dit geeft puistjes, mee-eters en roodheid.

Niet alleen pubers kunnen last hebben van een onzuivere huid, zichtbare poriën of acne. Ook op latere leeftijd kan men hier veel hinder van ondervinden. Acne is een veel voorkomende huidaandoening.

De acne huid is zeer kwetsbaar voor “aanvallen” van buitenaf. Dat kun je terugzien in de vorm van roodheid, schilfers, onderhuidse ontstekingen, mee-eters en puistjes. Een acne huid is goed te behandelen. Met een paar kleine aanpassingen in je huidverzorging en lifestyle kan je jouw huid verzorgen en de talgproductie verminderen.

Het is goed om je huid regelmatig een boost en extra onderhoud te geven. Met de juiste gezichtsbehandelingen kan je de problemen van een vette huid verminderen.

Intake

Boek voor een eerste behandeling een Skin Research Appointment. Tijdens deze intake gaan we samen de mogelijkheden bespreken en indien gewenst het behandelplan opstellen zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Afspraak maken