Fruitzuur­peeling

Een behandeling met het 360˚ SKINCODE Peel Program zorgt voor de aanmaak van nieuwe huidcellen, het maakt de huid gladder, gezonder en steviger en heeft een verjongend effect.

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste huidlaag verweekt, waardoor de dode huidcellen niet meer samenplakken en de huid versneld gaat afschilferen. De productie van collageen en elastine wordt geactiveerd, de huid wordt gladder, voller en egaler.

Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer gesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en gaan ontsteken. Ook heeft fruitzuur een ontstekingsremmende werking waardoor het uitermate geschikt is om acne te behandelen.
De verhoogde celdeling leidt verder tot een versnelde afschilfering van de met pigment gevulde opperhuidcellen, wat een blekend effect heeft. Doordat de dode huidcellen verwijderd worden, krijgt de huid een gladder huidoppervlak en dus een fris, egaal en stralend aanzien.

Het 360˚ SKINCODE Peel Program is opgebouwd uit drie verschillende peelingen. Iedere peeling heeft zijn eigen specifieke werking en dieptewerking. Afhankelijk van de wensen van de huid wordt bepaald welk type fruitzuurbehandeling ingezet zal worden.

GLYCOL ACID – De ultieme anti age peeling

Glycolzuur dringt het diepst in de huid en werkt het meest intensief. Glycolzuur verbetert de structuur van de huid, doordat de celdeling van de huid gestimuleerd wordt. De huid wordt meer elastisch, gladder en steviger en is beter in staat om zijn vocht vast te houden.

LACTIC ACID – De meest effectieve peeling voor de aanpak van pigmentvlekken

Lactic Acid dringt minder diep in de huid door dan glycolzuur en is fantastisch voor de behandeling van hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken en andere factoren die bijdragen aan een doffe en ongelijkmatige teint.

MANDELICO GLOW PEEL – Deze ultrazachte peeling pakt alle facetten van huidverbetering aan op een milder niveau

Mandelico is uiterst mild voor de huid. Het is dé peeling bij uitstek voor een gevoeligere huid omdat deze de huidbarrière herstelt en vochttekort aanpakt. Hij exfolieert de huid op milde wijze waardoor een instant glow zichtbaar is.

Indicaties

  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Pigmentvlekken
  • Grove huidstructuur en grove porienstructuur
  • Vale/doffe huid
  • Rokershuid
  • Vochtarme huid
  • Droge huid
  • Actieve acne
  • (acne)littekens
  • Algehele huidconditie verbetering

De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt.

Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. De duur van de kuur is afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie en kan variëren tussen de 6 en 8 behandelingen.

Intake

Wil je meer weten over het 360˚ SKINCODE Peel Program? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Afspraak maken