Diamond Touch (microdermabrasie)

DIRECT OOGVERBLINDEND RESULTAAT

Verminderen van rimpels en (oog)contouren liften?

Wil je op een veilige, 100% natuurlijke manier een mooie, stralende én gezonde huid? Maak kennis met de Diamond Touch!

Deze geweldige innovatie op het gebied van Microdermabrasie heeft alle facetten in zich om huidwensen of huidproblemen deskundig en zeer resultaatgericht te behandelen. Deze peeling, op basis van 100% zuivere diamanten, biedt direct een verbluffend resultaat.

Wat doet de Diamond Touch met je huid?

Tijdens de behandeling ondergaat de huid een revolutionaire mechanische peeling: de huid wordt gepolijst en geëgaliseerd, maar blijft vrij van irritaties. De vacuümkracht van de Diamond Touch zuigt de huid tegen de 100% zuivere diamanten behandeltip aan en stimuleert de diepe doorbloeding en geeft direct een stralende teint. Via serum infusion wordt de huid voorzien van hoog geformuleerde werkstoffen die de diepgelegen cellen activeren en de aanmaak van collageen, elastine en hyaluron stimuleren!

Met het cosmedical behandelsysteem van de Diamond Touch kun je het hele jaar door maximaal en snel resultaat behalen en vasthouden!

  • Liften en verstrakken van de huid
  • Reduceert rimpels en fijne lijntjes
  • Vermindert ouderdomsvlekken en pigmentatie
  • Verfijnt en egaliseert de huid
  • Stimuleert de doorbloeding
  • Reduceert (acne)littekens
  • Stralende glow

De meeste mensen zien al na de eerste behandeling dat de huid er stralender uitziet en beter aanvoelt.

Voor het beste resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. De duur van de kuur is afhankelijk van de doelstelling, behandelindicatie en de huidconditie.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil jij graag weten wat de conditie is van jouw huid en welke behandeling het beste is voor jou? Maak dan afspraak voor een huidscan met de Observ 520.

Afspraak maken