Cenzaa

100% NEDERLANDS

Cenzaa is ’s werelds enige cosmeticamerk dat Huidverbetering, Cosmedische Huidtherapie en Wellness combineert. Gevestigd op een prachtige hoeve in het Twentse Bornerbroek ontwikkelt Cenzaa sinds 2008 unieke huid verbeterende verzorgingsproducten. De betekenis van Cenzaa is ‘zijde’? Die naam is niet zomaar gekozen! Ervaar Cenzaa en je weet waar de naam vandaan komt: de prachtige zijdezachte structuren van Cenzaa producten versmelten heerlijk met de huid.

De schoonheid van mens, dier en natuur, dat vindt Cenzaa belangrijk! Daarom wordt er voor de ontwikkeling van doeltreffende huid verbeterende behandelingen en producten gebruik gemaakt van het beste van twee werelden, the art of science en nature: het summum van 100% natuurlijke ingrediënten in combinatie met innovatieve ontwikkelingen. Met als doel: samen met jou het hoogst haalbare resultaat bereiken en je te laten genieten van weldadige en geavanceerde behandelingen en producten!

Cenzaa is ontwikkeld volgens de meest recente wetenschappelijke inzichten en kwaliteitseisen. Deze kwaliteit garandeert Cenzaa mede door de hoogtechnologische verpakkingen. Alle producten van Cenzaa bevatten geselecteerde werkstoffen in ongekend hoge concentraties, tot wel 39,4%? Dit is tot wel 14x hoger dan de percentages werkstoffen in verzorgingsmiddelen bij drogisterijen en parfumerieën! Cenzaa werkt volgens het revolutionaire PCN2© systeem, waarbij maximale huidverbetering (van buiten en van binnen) samengaat met een intense wellness beleving!

Met Cenzaa gaan we voor maximale huidverbetering. Daarbij schuilt de kracht van Cenzaa in onze filosofie: echte schoonheid zit vanbinnen! We kijken daarom niet alleen naar de ‘buitenkant’, maar ook naar de ‘binnenkant’!

Cenzaa behandelt de mens in haar totaliteit en combineert Westerse kennis over huidtypen en huidcondities en Oosterse kennis over traditionele geneeswijzen om stap voor stap te komen tot een gezonde en mooie huid. Vanuit de Oosterse huiddiagnostiek leeft de overtuiging dat de huid ons een kijkje gunt in de gezondheid van het lichaam.

Webshop Cenzaa