Je eerste bezoek aan Petraas?

De eerste behandeling bij Petraas start met intakegesprek, huidanalyse en een introductie behandeling. Hiermee brengen we jouw (huid)wensen goed in beeld. Om een duidelijk beeld te krijgen van de conditie van je huid wordt er een foto gemaakt met de Observ. Dit is een huiddiagnose apparaat waarmee we dieper in de huid kunnen kijken om zo de huid nog beter te kunnen analyseren.

Samen met jou wordt een behandeling op maat samengesteld waarbij ik je altijd een eerlijk advies geef over het te verwachten resultaat. Na de behandeling zal ik je een op maat gemaakt vrijblijvend advies geven voor hoe je huid verder te verzorgen. Dit advies zal volledig op maat en persoonlijk worden gemaakt.

Maximaal resultaat

Wil je het maximale resultaat en je huid heel gericht benaderen? Geen one-size-fits-all benadering? De SkinDNA test is een geweldige manier om precies te leren hoe je je zorgen over huidveroudering kunt behandelen en/of om problemen op te sporen waarvan je je misschien niet meteen bewust was. Deze gerichte benadering helpt je uiteindelijk je huidverzorgingsprogramma te richten op de belangrijkste gebieden die belangrijk zijn voor jouw individuele huid. Geen huid is immers hetzelfde.

Afspraak maken

Een afspraak maak je heel eenvoudig via de website. Wil je liever persoonlijk te woord gestaan worden, laat dan een bericht achter op de voicemail met het verzoek teruggebeld te worden of stuur een WhatsApp naar 06 52391500. Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.